Τι είναι, και τι μπορεί να σου προσφέρει η προσωπική συνεδρία;

Όλοι μας, αντιμετωπίζουμε θέματα και κάποια στιγμή, αποφασίζουμε, ότι δεν πάει άλλο και ότι χρειάζεται να βρούμε μία λύση για αυτά.

Θέματα με τις σχέσεις μας, με τις φοβίες μας, με την αυτοπεποίθησή μας, με τα οικονομικά μας, ή με κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί στη ζωή μας και μας έχουν σημαδέψει και δεν μπορούμε να τα ξεπεράσουμε.

Κάποια γεγονότα ή καταστάσεις που μπορεί να είναι, τόσο από την παιδική μας ηλικία, όσο και από την ενήλικη ζωή μας,

Κάποια γεγονότα που έχουν μεγάλο και αρνητικό αντίκτυπο στην σημερινή πραγματικότητά μας.

Όλα αυτά , είναι θέματα που χρειάζονται  μία πιο προσωπική προσέγγιση, επειδή, ο κάθε άνθρωπος, είναι εντελώς μοναδικός, και διαφορετικός από όλους τους άλλους και επιπλέον, έχει βιώσει εντελώς διαφορετικές εμπειρίες και καταστάσεις, στη ζωή του.

Έτσι λοιπόν, είναι άκρως απαραίτητο, ο κάθε άνθρωπος να ασχοληθεί σε προσωπικό επίπεδο και σε βάθος με τον εαυτό του, αν πραγματικά, είναι αποφασισμένος, να αλλάξει ριζικά και προς το καλύτερο, τον εαυτό του και κατ επέκταση και όλα τα δεδομένα της ζωής του.

Η Σοφία Κωνσταντινίδου έχει εξειδικευτεί  τέλεια σε αυτό το κομμάτι, τόσο μέσα από τις σπουδές της, όσο και μέσα από την μακροχρόνια εμπειρία της,  έχοντας βοηθήσει εκατοντάδες ανθρώπους , δίνοντας ουσιαστική και ριζική λύση σε θέματα όπως τα παραπάνω.

Το μοναδικό της ταλέντο, να εντοπίζει  κάθε φορά κι ανάλογα την περίπτωση, ποιο ακριβώς είναι αυτό το σημείο   μέσα μας που χρειάζεται δουλειά, την καθιστά κατά κοινή ομολογία των ανθρώπων με τους οποίους έχει εργαστεί, πολύ αποτελεσματική.

Συνεδρίες μέσω Skype

Το Skype είναι ένα εργαλείο του διαδικτύου που μας επιτρέπει να μιλάμε μεταξύ μας (η χρήση του είναι δωρεάν). Είναι εξαιρετικά απλό στην χρήση του και ο καθένας με βασικές γνώσεις υπολογιστή μπορεί να χρησιμοποιήσει. Θα χρειαστείτε μικρόφωνο και κάμερα και είσαστε έτοιμη/ος.

Πόσο χρόνο θα πάρει; Πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ;

Οι συνεδρίες που μπορεί να χρειαστεί κάποιος, δεν είναι πάρα πολλές.

Βέβαια το χρονικό διάστημα, διαφέρει από περίπτωση σε περίπτωση, όμως σε γενικές γραμμές, δεν απαιτείται μεγάλο χρονικό διάστημα.

Και τα αποτελέσματα είναι πραγματικά, εκπληκτικά!

Τα αποτελέσματα είναι ριζικά και μόνιμα!!!

Και επηρεάζουν  άμεσα και θετικά, με θεαματική διαφορά, όλες μας τις καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής μας,

Αλλάζουν άμεσα και θεαματικά οι σχέσεις μας, οι οικονομική μας κατάσταση  και όλα μας τα δεδομένα.

Oops! You did not add any fields to your form. Go back and add some.

Shares
Share This