ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Προσωπική ιστορία

Ήμουν σε κατάσταση απόγνωσης, η μητέρα μου βαριά άρρωστη (και σχεδόν ετοιμοθάνατη), εγώ  ήμουν άνεργη, χρωστούσα παντού, τράπεζες, ηλεκτρικό, νερό και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που έμενα, μου έστειλε εξώδικο για να μου κάνει έξωση, αφού είχα σχεδόν τρεις μήνες να πληρώσω το ενοίκιο. Μόλις και μετά βίας, επιβίωνα!

Θα μπορούσα να μείνω μόνο στο βιογραφικό μου και να σας δείξω τις επιτυχίες μου, τα αποτελέσματα μου, τις σπουδές μου, και όλα αυτά τα ωραία που βλέπετε στις περισσότερες σελίδες στο διαδίκτυο. Εδώ θέλω να μοιραστώ μαζί σας και να σας δείξω πως ξεκίνησα, την δύσκολη κατάσταση που βρέθηκα και τι έκανα ώστε να ξεφύγω και μπορείτε να κάνετε και εσείς το ίδιο για να “αλλάξετε” την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε.

Τα πρώτα χρόνια

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα.  Δεύτερο παιδί μιας φτωχής και δυσλειτουργικής οικογένειας, γνώρισα από πολύ τρυφερή ηλικία την απόρριψη, τη φτώχεια και γενικά τη σκληρή και δύσκολη πλευρά της ζωής. Το σπίτι συχνά θύμιζε πεδίο μάχης αφού οι γονείς μου καυγάδιζαν σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Και κάπως έτσι περάσανε τα χρόνια ώσπου μεγάλωσα και ξεκίνησα να μαθαίνω Αγγλικά όπου σύντομα διαπιστώνω τόσο εγώ όσο και η καθηγήτρια μου ότι έχω μεγάλο ταλέντο στις ξένες γλώσσες.

Μέσα σε λίγα χρόνια καταφέρνω να πάρω όλα τα απαραίτητα πτυχία και σε πολύ νεαρή ηλικία ξεκινώ να διδάσκω παιδιά κάθε ηλικίας, με επιτυχία. Τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς, με αγαπούσαν επειδή με θεωρούσαν χαρισματική στη διδασκαλία και με μεγάλο ταλέντο στη μεταδοτικότητα.

Πριν καλά-καλά το καταλάβω, βρέθηκα παντρεμένη με ένα μωρό στην αγκαλιά. Την αγαπημένη μου μοναχοκόρη. Η σχέση όμως με τον σύζυγο μου δεν ήταν λειτουργική και όταν η κόρη μου ήταν στην εφηβεία χώρισα.

Από εκεί και έπειτα ξεκίνησα ένα μοναχικό ταξίδι. Παράτησα την διδασκαλία και έπιασα δουλειά σε μια μεγάλη εταιρία ως εξωτερικός πωλητής. Η δουλειά αυτή ήταν δύσκολη και απαιτητική και καθημερινά όργωνα ολόκληρη την Αττική. Πρωί  ξεκίναγα και νύχτα γύριζα πίσω. Δεν με ένοιαζε όμως.  Στην δουλειά αυτή αποδείχτηκε ότι ήμουν ταλέντο όχι μόνο στην διδασκαλία αλλά και στις πωλήσεις.

Όλα αυτά τα χρόνια, στην προσπάθεια μου να βελτιώσω τις σχέσεις μου τους ανθρώπους γύρω μου αλλά να βελτιώσω και την οικονομική μου κατάσταση, ξεκίνησα μία μακροχρόνια, επίπονη αλλά και μαγευτικά όμορφη διαδρομή και έρευνα.

Στο μεταξύ η εταιρία πωλήσεων όπου εργαζόμουν έκλεισε και εγώ έπεσα σε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση. Η κόρη μου είχε πλέον μεγαλώσει είχε παντρευτεί και έφυγε στο εξωτερικό. Εγώ χρωστούσα παντού. Η τράπεζα μου είχε κατασχέσει ένα αυτοκίνητο που είχα αγοράσει, με διώξανε από το σπίτι που έμενα με ενοίκιο, χρωστούσα σε ηλεκτρικό και νερό. Οι γονείς μου δεν ζούσαν, είχαν πεθάνει, και τα αδέρφια μου άφαντα.

 

Η αρχή ενός μαγευτικού ταξιδιού

 

Όμως όλα αυτά, όλη αυτή η μοναξιά όλος αυτός ο πόνος, ακόμα και η σκληρή συμπεριφορά των ανθρώπων που αγαπούσα αποδείχτηκαν μεγάλη ευλογία στη ζωή μου.

Έτσι ξεκίνησα να βρω την αλήθεια, να πάρω επιτέλους απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα μου. Ήμουν αποφασισμένη να αλλάξω αυτή την κατάσταση και όλα τα δεδομένα γύρω μου, τίποτε δεν μπορούσε να με σταματήσει.

Άρχισε να ερευνώ μέρα και νύχτα, άρχισα να παίρνω σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης, και να διαβάζω δεκάδες βιβλία του είδους από κορυφαίους συγγραφείς και δασκάλους.

Είχα πιάσει δουλειά και διέθετα όλα μου τα χρήματα στην έρευνα και την προσωπική μου ανάπτυξη. Δεν με ένοιαζε που δεν είχα λεφτά για εμένα. Το μόνο που ήθελα, ήταν να βρω απαντήσεις και να αλλάξω την ζωή μου.

Πέρασα από πολλούς έλληνες και ξένους δασκάλους, παρακολούθησα σεμινάρια και μελέτησα σημαντικά βιβλία χωρίς όμως να έχω τα αποτελέσματα που ήθελα. Τίποτε από όσα είχα μάθει δεν ήταν άχρηστο, αλλά ήμουν σίγουρη ότι μου έλειπε ένα μεγάλο και σημαντικό κομμάτι του πάζλ, ώσπου μια μέρα μετά από ένα τηλεφώνημα που δεν θα ξεχάσω ποτέ, έμαθα για μια μέθοδο που άλλαξε την ζωή μου για πάντα και ήταν καθοριστική για την πορεία μου στο μέλλον.

Η μέθοδος που άλλαξε την ζωή μου και μπορεί να αλλάξει και την δική σας

 

Ήταν μία σχετικά καινούρια μέθοδος, που όμως ήδη είχε αποδείξει την τεράστια αξία της, αφού είχε αλλάξει 360 μοίρες, τη ζωές πολλών ανθρώπων, σε όλο τον κόσμο, στα οικονομικά, στις σχέσεις, στην αυτοεκτίμηση, στην υγεία, την απαλλαγή από φοβίες και ότι άλλο μπορεί να βασανίζει τον άνθρωπο.

Το εκπληκτικό με τη συγκεκριμένη μέθοδο, ήταν ότι τα αποτελέσματά της, ήταν μόνιμα, άμεσα και θεαματικά, αφού είχε τη δύναμη να απαλλάσσει, άπαξ τον άνθρωπο, από το όποιο πρόβλημα, αφού μπορούσε να το ξεριζώσει εντελώς.

Δανείστηκα χρήματα και πήγα να διδαχτώ τη μέθοδο τον Μάρτιο του 2011.

Αμέσως μετά, άρχισα να την δουλεύω πρώτα στον εαυτό μου και σύντομα διαπίστωσα με μεγάλη μου χαρά ότι μέσα σε μόνο λίγες ημέρες, άρχισαν  να γίνονται πραγματικά θαύματα στις σχέσεις μου, στα οικονομικά μου και όχι μόνο, χωρίς εγώ να κάνω τίποτε για να τα αλλάξω.

Πραγματικά δεν έκανα απολύτως τίποτα για να βελτιώσω τις σχέσεις ή τα οικονομικά μου.

Όλα ξαφνικά άλλαζαν χωρίς κανένα κόπο. Οι άνθρωποι άρχισαν να μου φέρονται διαφορετικά, να με σέβονται, έφτιαξαν για πρώτη φορά οι σχέσεις μου με τα αδέρφια μου.

Οι προτάσεις για δουλειές και συνεργασίες που τις κυνηγούσα χρόνια, ξαφνικά έπεφταν βροχή, με αποτέλεσμα να βελτιωθούν κατά πολύ και άμεσα τα οικονομικά μου, ανέβηκε η αυτοεκτίμησή μου και γενικά ένιωθα σαν να είχα ξαναγεννηθεί και ότι ήμουν ένας εντελώς νέος άνθρωπος, χαρούμενος, γαλήνιος, με αγάπη για τον εαυτό του, τους άλλους και τη ζωή.

Για πρώτη φορά στη ζωή  μου, όλα μου πήγαιναν καλά. Ίσως φαίνεται τρελό ή παράλογο, μα είναι πέρα για πέρα αληθινό. Και εδώ θα εξηγήσω το γιατί.

Ο λόγος είναι, ότι ‘’καθάρισε το εσωτερικό μου χωράφι’’, από τα σκουπίδια που κουβαλούσα μια ολόκληρη ζωή. Θυμός, θλίψη, απαξίωση του εαυτού μου, απογοήτευση, ανασφάλειες, φοβίες, χαμηλή αυτοεκτίμηση, αρνητικές εικόνες που είχα βιώσει στα παιδικά μου χρόνια, ενοχές και άλλα παρόμοια, ήταν τροχοπέδη σε ότι κι αν προσπαθούσα στη ζωή μου να πετύχω. Όσο σκληρά, επίμονα και φιλότιμα κι αν είχα προσπαθήσει.

Παρ ότι ήμουν έξυπνη, εργατική, με ταλέντα σπάνια και πολλά άλλα προσόντα, έβλεπα τη ζωή, να με προσπερνάει, και το αποτέλεσμα ήταν πάντα μηδέν.

Πάντα πίστευα ότι φταίνε οι άλλοι, πίστευα ότι ήμουν άτυχη, ότι η ζωή είναι άδικη μαζί μου, ιδίως όταν έβλεπα ανθρώπους, με λιγότερα προσόντα ή ταλέντα από μένα, χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια, να τα έχουν όλα έτοιμα, ‘’στο πιάτο’’.

Αν και είχα ήδη παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια και είχα μελετήσει πάρα πολλά βιβλία, είχα περάσει από πολλούς δασκάλους, όλα στη ζωή μου μέχρι τότε, παρέμεναν τα ίδια και χειρότερα. Και ήταν απολύτως φυσικό. Με τόσα βάρη που κουβαλούσα, ήταν αδύνατο να επιτύχω, στις σχέσεις μου, στα οικονομικά μου, στην καριέρα μου.

Η μέθοδος  λοιπόν αυτή ονομάζεται ‘’Ο Θεραπευτικός κώδικας ( The healing code)’’ του Alexander Loyd που άλλαξε κυριολεκτικά και για πάντα τη ζωή μου. Και όχι μόνο τη δική μου.

Εργάστηκα για μεγάλο χρονικό διάστημα με τον θεραπευτικό κώδικα, αρχικά στον εαυτό μου και αργότερα με άλλους.

Βλέποντας τα εκπληκτικά του αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής μου και στις ζωές των άλλων, με τους οποίους εργάστηκα, θεωρώ την μέθοδο αυτή την κορυφαία στον κόσμο.

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια έχω αποκτήσει μία τεράστια εμπειρία πάνω στη μέθοδο, την οποία έχω συνδυάσει και εμπλουτίσει με άλλες γνώσεις και μεθόδους και είναι ακόμα πιο αποτελεσματική.

Αργότερα διδάχτηκα, σε μία ακόμη σπουδαία μέθοδο του Alexander loyd, που ονομάζεται «κωδικοί επιτυχίας (Success  codes)», οι οποίοι έχουν αποδειχτεί,  απίστευτα αποτελεσματικοί, για την επίτευξη ακόμα και των μεγαλύτερων στόχων.

Επίσης, έχω πιστοποιηθεί, ως δασκάλα «ενεργοποίησης εγκεφάλου» και προσωπικής  ανάπτυξης, μέθοδο Σίλβα, theta therapy, και άλλα. Έχω ειδικευτεί ιδιαιτέρως, στους τομείς ενεργειακής ψυχολογίας, ηγεσίας, επίτευξης στόχων, κινητοποίησης, δύναμης του οράματος, τέχνη των αλλαγών, αυτοπεποίθηση, αυτοκυριαρχία, ενεργειακοί συμπαντικοί νόμοι, ενεργειακή θεραπεία και άλλα.

 

Γιατί σας τα λέω όλα αυτά;

 

Γιατί μπορώ να σας βοηθήσω.

Αν βλέπετε τον εαυτό σας έστω και στο ελάχιστο σε κάτι απ’ όσα βίωσα και σας περιέγραψα, μπορώ να σας βοηθήσω να «καθαρίσετε και το δικό σας εσωτερικό χωράφι».

Στα χρόνια αυτά, έχω γράψει και εκδώσει βιβλία προσωπικής ανάπτυξης, έχω κάνει δεκάδες τηλεοπτικές εκπομπές, σε σχέση με το αντικείμενο της εργασίας μου, που προβλήθηκαν σε περισσότερα από 35 τηλεοπτικά κανάλια, πανελλαδικά και γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Έχω δημιουργήσει δύο κασετίνες που περιέχουν δυο μεγάλα ολοκληρωμένα σεμινάρια σε μορφή DVD,που περιέχουν θέματα και τεχνικές όπως, σχέσεις, καριέρα, οικονομική ελευθερία, χρήματα, αυτοπεποίθηση και άλλα. Ο γενικός τίτλος αυτών των σεμιναρίων είναι, ‘’Ζήσε την ιδανική εκδοχή της ζωής σου’’.

Έχω δώσει σεμινάρια σε εταιρίες πωλήσεων, σε δικτυακές εταιρίες (MLM),  σε ασφαλιστικές, αλλά και σε απλούς ιδιώτες, καθώς και προσωπικές συνεδρίες, με μεγάλη επιτυχία και εκπληκτικά αποτελέσματα!

Το όραμά μου είναι  να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, να έχουν χαρά, υγεία, αγάπη, γαλήνη και αφθονία, σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

Όραμά μου είναι ένας καινούριος υπέροχος κόσμος γεμάτος αλήθεια!

Μία ζωή γεμάτη αγάπη, νόημα και πληρότητα!

Αφού μπόρεσα προσωπικά και τα κατάφερα, ένας άνθρωπος που δεν διαφέρω σε τίποτα από τους υπόλοιπους, μπορείς να τα καταφέρετε και εσύ! Και είμαι απολύτως βέβαιη γι’ αυτό.

Γιατί είναι σίγουρο ότι μπορείς – και γίνεται!

Άφησε με να σε οδηγήσω.

Με αγάπη,

Σοφία Κωνσταντινίδου

 

Shares
Share This