Αυξήστε γρήγορα την απόδοση της επιχείρησης σας

Όλες οι εταιρίες πωλήσεων, έχουν πραγματοποιήσει πολλά σεμινάρια και λίγο ως πολύ έχουν μια αρκετά μεγάλη εμπειρία σε αυτό.

Η Σοφία Κωνσταντινίδου, έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό πλάνο που δίνει μόνιμα και εκπληκτικά αποτελέσματα σε εργαζόμενους και στελέχη πωλήσεων, καθώς και σε ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στο MLM.

Η διαφορετικότητα των σεμιναρίων της Σοφίας Κωνσταντινίδου, έγκειται στο ότι  δίνει Μόνιμο και Ριζικό αποτέλεσμα χωρίς να χρειάζεται  η τακτική επανάληψη για να είμαστε αποδοτικοί στην εργασία μας.

Και αυτό γιατί;

Επειδή έχει διαπιστωθεί ότι  όλες οι συμπεριφορές του ανθρώπου και κατ επέκταση τα αποτελέσματα αυτών, καθώς και ο τρόπος σκέψης του και οι πράξεις του, δεν είναι δυνατόν να αλλάξουν μόνιμα ουσιαστικά και ριζικά, με σεμινάρια που απευθύνονται απλά στο συνειδητό νου, δηλαδή στη λογική μας.

Με δυο λόγια, όσο και να λέω και να επαναλαμβάνω στους ανθρώπους να σκέφτονται θετικά, αυτό είναι αδύνατον να κρατήσει για περισσότερο από λίγες ώρες ή μέρες.

Και αυτό επειδή συνεχώς δεχόμαστε έναν καταιγισμό από δυσάρεστους εξωτερικούς παράγοντες, αλλά πολύ περισσότερο, επειδή, οι συμπεριφορές, οι σκέψεις μας, οι πράξεις μας και τα αποτελέσματα αυτών, εξαρτώνται αποδεδειγμένα MONO και ΠΑΝΤΑ, από τον εσωτερικό προγραμματισμό μας.

Να λοιπόν  γιατί τα απλά σεμινάρια αποτυγχάνουν να δώσουν ένα σταθερό και μόνιμο αποτέλεσμα και αυτός είναι ο λόγος που χρειάζονται συνεχώς επανάληψη.

Μια εταιρεία είναι τόσο επιτυχημένη όσο ικανοποιημένο είναι το προσωπικό της και αυτό είναι βασικός κανόνας της αγοράς.

Η μέθοδος που χρησιμοποιεί η Σοφία Κωνσταντινίδου,  δουλεύει ακριβώς εκεί  που χρειάζεται για να αλλάξει βαθιά και ριζικά, ο εσωτερικός προγραμματισμός. Έτσι ο άνθρωπος  στήνεται γερά στα πόδια του και αλλάζει θετικά και θεαματικά και μόνιμα όλες τις συμπεριφορές του και τον τρόπο σκέψης του.

Αυτό του επιτρέπει να είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση, θάρρος, χαρά, θετικότητα ,ικανότητα, και με απόλυτη φυσικότητα και ευκολία να επιτυγχάνει, σίγουρα και πάντα τους στόχους του.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ:

Μπορώ να επισκεφθώ τους χώρους της εταιρείας σας και να παρουσιάσω για μια ή δυο ώρες εντελώς δωρεάν θέματα από τα παρακάτω πεδία:

 1. Πώληση – Μια εύκολη υπόθεση (τεχνικές)
 2. Πώς να μετατρέψω την κρίση σε ευκαιρία
 3. Ηγεσία (τεχνικές)
 4. Στόχος – Βήματα επίτευξης
 5. Αυτοπειθαρχία – Αυτοκυριαρχία
 6. Γλώσσα σώματος – Φυσιολογία
 7. Απαλλαγή αρνητικών συναισθημάτων σε σχέση με τα χρήματα
 8. Θετική σκέψη ανεξαρτήτως των περιστάσεων
 9. Εδραίωση μόνιμης και ριζικής αυτοπεποίθησης – αυτοεκτίμησης
 10. Δημιουργικός οραματισμός – οφέλη (τεχνικές)
 11. Συμπαντικοί ενεργειακοί νόμοι και πώς τους λειτουργώ προς όφελος μου για την επίτευξη των στόχων μου
 12. Μόνιμη και ριζική απαλλαγή από συναισθηματικά αγκάθια που μπλοκάρουν την επιτυχία μου

Τα σεμινάρια μου έχουν βοηθήσει εκατοντάδες ανθρώπους να βελτιώσουν δραστικά την απόδοση τους στην εργασία.

Το προσωπικό σας θα νοιώθει ότι αποτελεί μέρος ενός μεγαλύτερου συνόλου και συμμέτοχος σε μια κοινή προσπάθεια ανάπτυξης και συνεχής βελτίωσης.

Καλέστε με στο τηλ. 6988060763 για να κλείσουμε το αρχικό ραντεβού μας προκειμένου να γνωριστούμε καλύτερα και να σας δείξω ακριβώς τον τρόπο που μπορώ να βοηθήσω την εταιρεία σας.

Oops! You did not add any fields to your form. Go back and add some.

Shares
Share This