ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΖΩΗΣ

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Συμβουλές Ζωής άμεσα με email

Πόσες φορές στη ζωή μας, είχαμε και έχουμε κολλήσει σε ένα σημείο και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε!

Πόσες φορές μας απασχόλησε κάτι και νιώσαμε ότι βρισκόμαστε σε αδιέξοδο;

Συχνά ο άνθρωπος έχει να αντιμετωπίσει θέματα, μικρά ή μεγάλα και έχει ανάγκη να ακούσει μία καλή συμβουλή, που θα τον βοηθήσει να βγει από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Τα θέματα που αντιμετωπίζει ο άνθρωπος, κυρίως, μπορεί να είναι σε σχέση με το σύντροφο, με τα παιδιά του, με τα οικονομικά του, με το να πάρει μία σωστή απόφαση και άλλα πολύ πιο πολύπλοκα θέματα.

Συνήθως, σε αυτές τις περιπτώσεις, προσπαθούμε να πάρουμε τη γνώμη κάποιου φίλου, ελπίζοντας ότι αυτός θα γνωρίζει να μας δώσει μια σωστή απάντηση σε αυτό που μας απασχολεί, αλλά προς μεγάλη μας απογοήτευση, διαπιστώνουμε πως ούτε εκείνος μπορεί να μας βοηθήσει αποτελεσματικά και το μόνο που καταφέρνουμε στο τέλος, είναι να αισθανόμαστε χειρότερα από πριν.

Όταν λοιπόν χρειαζόμαστε μία σωστή λύση ή μία σωστή απάντηση, ή μία συμβουλή η οποία θα μας βγάλει εγγυημένα από το αδιέξοδό μας, καλό είναι να απευθυνόμαστε σε κάποιον που είναι ιδικός!

Για το σκοπό αυτό, δημιουργήσαμε αυτή τη σελίδα, την οποία ονομάσαμε “Συμβουλές Ζωής”.

Εδώ λοιπόν, θα μπορείτε να στέλνετε τα email σας, αναλύοντας όποιο θέμα σας απασχολεί και να παίρνεται αποτελεσματική βοήθεια από τη Σοφία Κωνσταντινίδου η οποία έχει ειδικευτεί και έχει μεγάλη εμπειρία και στον τομέα της συμβουλευτικής και έχει βοηθήσει εκατοντάδες ανθρώπους να λύσουν θέματα που τους βασάνιζαν για χρόνια.

Για την συμμετοχή σας στην Συμβουλευτική Ζωής το κόστος είναι μόλις 7€

Έχω την υπηρεσία αυτή σε μια χαμηλή τιμή για να μπορεί ο καθένας να συμμετάσχει και να βρει βοήθεια σε κάτι που τον/την απασχολεί.

Εάν θέλεις τη σωστή λύση στο θέμα σου, σημείωσε το email σου στο παρακάτω πεδίο και το θέμα που σε απασχολεί και σύντομα θα λάβεις ένα email που θα σου απαντάει η Σοφία αναλυτικά.

Σημείωσε εδώ οτιδήποτε θέλεις στο οποίο χρειάζεσαι μια εξωτερική ματιά και Συμβουλή και η Σοφία θα σου απαντήσει πίσω:

[/vc_column_text][vc_column_text]

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Shares
Share This