Όλοι οι άνθρωποι, άλλος λίγο άλλος περισσότερο, βασανίζονται από φοβίες.

Άλλος φοβάται τη μοναξιά, άλλος φοβάται τα γεράματα, άλλος τις ασθένειες, και το θάνατο, άλλος την απόρριψη και άλλα.

Επίσης υπάρχει ο φόβος  της επιτυχίας, ή της αποτυχίας, ο φόβος για το άγνωστο, ο φόβος της αλλαγής, ο φόβος της διαχείρισης της ευτυχίας  και της επιτυχίας, ο φόβος της φτώχειας και πάρα πολλές άλλες μορφές φόβου που είναι για τον καθένα πολύ προσωπικές και πολύ ιδιαίτερες.

Πολλές από αυτές τις μορφές φόβου, έχουν τη ρίζα τους σε κάποιο συγκεκριμένο αρνητικό γεγονός που κάποιος έχει βιώσει σε κάποια συγκεκριμένη στιγμή της ζωής του και αυτό έχει καταγραφεί, στην κυτταρική του μνήμη. Ας εξηγήσουμε όμως πρώτα, τι σημαίνει κυτταρική μνήμη.

Η επιστήμη έχει αποδείξει εδώ και χρόνια, ότι το κάθε μας κύτταρο έχει μνήμη. Η μνήμη αυτή, προέρχεται από γεγονότα, τα οποία, αποθηκεύονται στη μνήμη των κυττάρων σε μορφή εικόνων. Συνήθως, αυτές οι μνήμες, προέρχονται από την εμβρυακή   ή παιδική ηλικία,

Αλλά και κάποιες φορές, είναι κληρονομικές.

Ας πάρουμε ως παράδειγμα, ένα γεγονός, που ένα παιδάκι παθαίνει ένα έγκαυμα. Αυτό το γεγονός, αποθηκεύεται στην κυτταρική του μνήμη σε μορφή εικόνας, και ακόμα κι αν αυτό το παιδί ήταν σε βρεφική ηλικία όταν συνέβη  αυτό το γεγονός και παρότι πιθανόν το έχει ξεχάσει και έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε, αυτό  μπορεί να έχει αντίκτυπο στην ενήλικη ζωή του.

Επίσης περιπτώσεις εγκατάλειψης του παιδιού από κάποιον από τους γονείς θα μπορούσε να είναι άλλο ένα παράδειγμα  που καθώς έχει αποθηκευτεί στην κυτταρική του μνήμη, μπορεί να βιώνει ξανά και ξανά, εγκατάλειψη από τους συντρόφους του, ή να βιώνει συνεχώς απόρριψη, χωρίς εμφανή λόγο. Υπεύθυνες για αυτό είναι οι κυτταρικές του μνήμες.

Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, μπορεί να έχουν δημιουργηθεί και κάποιες μορφές φοβίας.

Δηλαδή, από κάποιο γεγονός, που συνέβη στη ζωή μας σε πολύ τρυφερή ηλικία και που πιθανόν να μην το θυμόμαστε καν, αυτό όμως,  είναι ικανό να δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στον άνθρωπο, παρότι είναι πια ενήλικας και υποτίθεται ότι θα έπρεπε να το έχει ξεπεράσει. Αυτό βέβαια δεν ισχύει καθόλου, επειδή ότι έχει καταγραφεί στην κυτταρική μας μνήμη, επαληθεύεται  ξανά και ξανά στη ζωή μας με μαθηματική ακρίβεια.

Με αυτή τη γνώση, μπορούμε πια σήμερα να απαλλαγούμε πλήρως και μόνιμα από την όποια μας καταστροφική κυτταρική μνήμη, άμεσα και εύκολα. Αυτό μπορεί να γίνει με μόνο μία ή δύο προσωπικές συνεδρίες και ο άνθρωπος να απαλλαγεί, από φοβίες που βασανιζόταν χρόνια. Η ενεργειακή ψυχολογία μας προσφέρει άριστα αποτελέσματα και σε αυτές τις περιπτώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου στο info@sofiakonstantinidou.gr