Ενεργειακή Ψυχολογία

Τα θαύματα της ενεργειακής ψυχολογίας-θεραπείας

Η ενεργειακή ψυχολογία έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου 30 χρόνια και έχει πραγματικά, άμεσα και μόνιμα αποτελέσματα ακόμα και στις πιο βαριές και δύσκολες περιπτώσεις. Αυτό συμβαίνει επειδή, στην ενεργειακή ψυχολογία δεν περιοριζόμαστε στο να συζητάμε ή να αναλύουμε το πρόβλημα, ή στην καλύτερη των περιπτώσεων να μάθουμε να διαχειριζόμαστε το πρόβλημά μας.

Να μάθουμε να διαχειριζόμαστε το θυμό μας, τη θλίψη, τους φόβους, τον συναισθηματικό πόνο και όλα τα συναισθηματικά αγκάθια που μας  κάνουν άρρωστους και δυστυχισμένους. Το να μάθω να διαχειρίζομαι το αρνητικό μου συναίσθημα, δεν είναι λύση! Από τη στιγμή που διαχειρίζομαι κάτι, σημαίνει, ότι εξακολουθεί να υπάρχει!!

Κι από τη στιγμή που εξακολουθεί να υπάρχει, συνεχίζει να δουλεύει ύπουλα μέσα μου και να καταστρέφει όχι μόνο την ψυχική μου υγεία αλλά και τη σωματική μου, αφού σήμερα όλοι οι επιστήμονες που ασχολούνται  με τον άνθρωπο, συμφωνούν, ‘οτι όλες οι ασθένειες έχουν ψυχοσωματικά αίτια.

Επιπλέον έχει αποδειχτεί, ότι όταν συνεχίζουμε να έχουμε αρνητικά συναισθήματα, φοβίες, συναισθηματικό πόνο και απλά μαθαίνουμε να τα διαχειριζόμαστε, τότε εκτός από σωματική ασθένεια, είναι σίγουρο ότι μας μπλοκάρουν την ευτυχία μας και την επιτυχία μας, σε όλους τους τομείς της ζωής μας!!!

ΚΑΝΕΝΑΣ άνθρωπος που δεν έχει καλή σχέση με τον εαυτό του, δεν μπορεί να έχει καλή σχέση με τον σύντροφο, με τα παιδιά του, με τους άλλους.

ΚΑΝΕΝΑΣ άνθρωπος με κατάθλιψη, με χαμηλή αυτοεκτίμηση, με φοβίες, με συναισθηματικό πόνο, δεν μπορεί να είναι αποτελεσματικός στην εργασία του, στα οικονομικά του, στις σχέσεις του και γενικά δεν είναι δυνατόν, να έχει μία αρμονική ζωή.

Πολύ σημαντικό επίσης είναι να αναφέρουμε ότι είναι καταστροφικό, να αναλύουμε συνεχώς το πρόβλημα, γιατί με αυτόν τον τρόπο, αντί να το θεραπεύουμε, το διευρίνουμε.

Εδώ λοιπόν, είναι το μεγάλο πλεονέκτημα της ενεργειακής ψυχολογίας!!!

Βρίσκουμε τη ρίζα του προβλήματος, είτε αυτό λέγεται φοβία, είτε λέγεται κατάθλιψη, είτε όποιο άλλο θέμα και το αφαιρούμε εντελώς, έτσι ώστε να μη χρειάζεται διαχείριση, να μην υπάρχει πλέον.

Η ενεργειακή ψυχολογία έχει τη δύναμη να δίνει ριζικά, μόνιμα, πραγματικά αποτελέσματα,  σε σύντομο χρονικό διάστημα, εκεί που άλλες μέθοδοι χρειάζονται χρόνια, απλά και μόνο για να καταφέρουν τη διαχείριση του προβλήματος. Το να διαχειρίζομαι το πρόβλημα όμως, είναι ακριβώς το ίδιο με το να έχω ένα χώρο γεμάτο με σκουπίδια και να τους ρίχνω άρωμα για να μυρίζουν όμορφα.

Τα σκουπίδια όμως εξακολουθούν να είναι εκεί. Το θέμα είναι να τα ξεφορτωθούμε μια και καλή. Κι αυτό επιτυγχάνεται ΜΟΝΟ μέσω της ενεργειακής ψυχολογίας!!!  Με ποιόν τρόπο;;;

Ας ξεκινήσουμε εδώ, αναφέροντας τις πιο σημαντικές μεθόδους ενεργειακής ψυχολογίας, είναι το EFT, το χο οπόνο πόνο και ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ. Και οι τρεις αυτές μέθοδοι είναι πραγματικά πολύ αποτελεσματικές, αλλά μέσα από τη δική μου μακροχρόνια εμπειρία, θεωρώ ότι η κορυφαία μέθοδος μέχρι σήμερα, είναι ο θεραπευτικός κώδικας, επειδή δρα σε πνευματικό επίπεδο και σε επίπεδο κυτταρικής μνήμης.

 

Αυτός είναι και ο λόγος που δίνει τη δυνατότητα στον θεραπευτικό κώδικα να είναι αποτελεσματικός και να αφαιρεί το πρόβλημα από τη ρίζα του, μόνιμα και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα!!!

Θα μπορούσα να πω ότι ο θεραπευτικός κώδικας, κυριολεκτικά, κάνει θαύματα στην ψυχική και σωματική μας υγεία, αλλά παράλληλα, όπως έχει αποδειχτεί, αυτόματα θεραπεύει τις σχέσεις μας, την αυτοπεποίθησή μας, τις φοβίες μας, μέχρι και τα οικονομικά μας!!! Ακούγεται ίσως παράλογο, όμως είναι απολύτως αληθινό!!!

Ο θεραπευτικός κώδικας δίνει θαυμάσια αποτελέσματα σε όλα τα θέματα της ζωής μας, επειδή ξαναθέτει σε λειτουργία το τέλειο σύστημα αυτό-ίασης με το οποίο είμαστε όλοι προικισμένοι από την ώρα κιόλας της γέννησής μας. Το εκπληκτικό σε όσους έχουν δοκιμάσει αυτή τη μέθοδο, είναι ότι εκτός από την ψυχική και σωματική τους υγεία, βελτιώθηκαν οι σχέσεις τους, ακόμη και τα οικονομικά τους!!!

Ας δούμε όμως πρώτα λίγο τι είναι η κυτταρική μνήμη και πια είναι η σημασία της.

Κάθε μας κύτταρο, έχει μνήμη, αποθηκευμένη σε μορφή εικόνων συνήθως.

Όλα όσα έχουμε βιώσει και μας έχουν σημαδέψει, έχουν αποθηκευτεί εκεί και επιπλέον φέρουμε κυτταρική μνήμη από προγόνους μας μέχρι τουλάχιστον δέκα γενεές πίσω.

Το ότι υπάρχει κυτταρική μνήμη, αποδεικνύεται εύκολα σε περιπτώσεις που ένας άνθρωπος, έχει δεχτεί στο σώμα του, ένα όργανο, ένα μόσχευμα και ο δότης του οργάνου αυτού, δεν έχει καν γνωριστεί με τον λήπτη.  Τι έχει διαπιστωθεί σε αυτές τις περιπτώσεις;;;;

Έχει διαπιστωθεί ότι ο λήπτης του οργάνου, παρότι δεν γνώρισε ποτέ τον δότη, ξαφνικά υιοθετεί  συμπεριφορές του δότη και αυτό συμβαίνει ακριβώς επειδή, το κάθε μας κύτταρο έχει μνήμη.

Ο Θεραπευτικός κώδικας είναι η μοναδική μέθοδος σε ολόκληρο τον κόσμο που μας δίνει τη δυνατότητα, να αφαιρέσουμε άμεσα και ριζικά, κάθε καταστροφική κυτταρική μας μνήμη.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Με το να αφαιρέσουμε την καταστροφική κυτταρική μας μνήμη, δε σημαίνει ότι δε θα θυμόμαστε το γεγονός που μας πλήγωσε, σημαίνει απλά ότι, δεν θα μας βαραίνει πια το αρνητικό συναίσθημα από αυτό το γεγονός. Θα θυμάμαι δηλαδή αυτό το γεγονός, αλλά δε θα μου προκαλεί πόνο!!!

Η διαδικασία της μεθόδου, είναι απολύτως ασφαλής, είναι ευχάριστη, δεν έχει καμία σχέση με ύπνωση ή με ρέικι δεν έχει καθόλου παρενέργειες και έχει ΑΜΕΣΑ, ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ σε ΟΛΑ τα ψυχοσωματικά θέματα, όσο καμία άλλη μέθοδος στον κόσμο μέχρι σήμερα!!!

Μπορεί επίσης, να συνδυαστεί με  το χο οπόνο πόνο και να έχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Η εμπειρία μου σε αυτόν τον τομέα και σε αυτή τη μέθοδο είναι πολύ μεγάλη αφού έχω εργαστεί ήδη με εκατοντάδες ανθρώπων που πραγματικά έχουν βιώσει θαύματα στην ψυχική και σωματική τους υγεία αλλά και σε όλα τα θέματα της ζωής τους. Αυτό είναι πολύ φυσικό αφού ότι υπάρχει καταγεγραμμένο στην κυτταρική μας μνήμη, είναι αυτό που αναδύεται από τα σώματα, τα μυαλά μας και από ολόκληρη την ύπαρξή μας.

Και κατ επέκταση είναι αυτό που λαμβάνουμε ως  υλική μας, φυσική μας πραγματικότητα, βάση του νόμου της έλξης. Αλλάζοντας κυτταρική μνήμη, αλλάζει  ολόκληρη η ζωή μας.

Η ενεργειακή θεραπεία, χρησιμοποιεί όπως η ίδια η λέξη το λέει, ενέργεια. Ο θεραπευτικός κώδικας(the healing code) είναι ανακάλυψη του Alexander Loyd και υπάρχει στην Αμερική από το 2001.

Με τη συγκεκριμένη μέθοδο έχουν θεραπευτεί εκτός από ασθένειες ψυχικής φύσεως και πολύ σοβαρές περιπτώσεις (ανίατων ασθενειών), όπως καρκίνος, σκλήρυνση κατά πλάκας και άλλες.

Εγώ γνώρισα τη μέθοδο, την διδάχτηκα και πιστοποιήθηκα σε αυτήν, εδώ και αρκετά χρόνια και πραγματικά δεν έχω δει πιο θαυμαστή μέθοδο από αυτήν σε ολόκληρη τη γη.

Μην χάνεις χρόνο

 Οι συνεδρίες τέτοιου είδους μπορούν να γίνουν είτε από κοντά, είτε μέσω skype!!

Τα αποτελέσματα, πραγματικά θα σε εκπλήξουν από την πρώτη κιόλας φορά!!

Shares
Share This