Σοφία Κωνσταντινίδου

Η Σοφία Κωνσταντινίδου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Σπούδασε Αγγλική γλώσσα και εργάστηκε αρκετά χρόνια ως καθηγήτρια Αγγλικής. Αργότερα εργάστηκε με επιτυχία στον τομέα των πωλήσεων.

Παρ’ όλο που με ότι καταπιανόταν πάντα πετύχαινε τους στόχους της, πάντα πίστευε ότι αξίζει και μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο και καλύτερο. Το ασυμβίβαστο του χαρακτήρα της, αλλά και η μεγάλη εσωτερική της ανάγκη, μαζί με την σφοδρή της επιθυμία ν’ αλλάξει τις μέχρι τότε αντίξοες συνθήκες της ζωής της, γρήγορα την οδήγησαν στην αναζήτηση της ύπαρξης και του εαυτού.

Μιας αναζήτησης, που θα την βοηθούσε ν’ ανακαλύψει ποια πραγματικά είναι, γιατί βρέθηκε εδώ κι άλλα τέτοια ερωτήματα που ζητούσαν επιτακτικά και ακατάπαυστα απαντήσεις. Και όπως πάντα συμβαίνει, «όταν ο μαθητής είναι έτοιμος, ο δάσκαλός είναι πάντα μπροστά του».

Έτσι η Σοφία, μετά από μακροχρόνια κι ακατάπαυστη έρευνα, σπούδασε και πιστοποιήθηκε: «Φιλοσοφικό Σύστημα», «Ενεργοποίηση εγκεφάλου», «Επαναπρογραμματισμό υποσυνειδήτου», «Συμβουλευτική ψυχολογία» και «Ενεργειακή ψυχολογία».

Έχει ειδικευτεί ιδιαιτέρως στους τομείς:

 

  • Προσωπική ανάπτυξη
  • Αυτογνωσία
  • Ψυχολογία
  • Ανθρώπινες σχέσεις
  • Ενεργειακή ψυχολογία
  • Τέχνη των αλλαγών
  • Τεχνικές ηγεσίας
  • Δύναμη του οράματος
  • Κινητοποίηση
  • Ενεργειακοί και συμπαντικοί νόμοι

Μέχρι σήμερα συνεχίζει να επιμορφώνεται σε ότι πιο εξελιγμένο ανά τον κόσμο, σε σχέση μ’ όλους τους πιο πάνω τομείς.

Η Σοφία Κωνσταντινίδου έχει δώσει δεκάδες σεμινάρια και έχει εργαστεί με επιτυχία, με πολύ μεγάλο αριθμό ανθρώπων.

Έχει ήδη εκδώσει το δεύτερό της βιβλίο με τίτλο «Είναι στο Χέρι μας».

Έχει γίνει ευρέως γνωστή από τις συνεχόμενες καθημερινές τηλεοπτικές εκπομπές «Άρωμα Ελλάδας», που προβλήθηκαν με μεγάλη επιτυχία σε 35 κανάλια Πανελλαδικά και αναρτήθηκαν στο YouTube σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η Σοφία Κωνσταντινίδου αγαπήθηκε ιδιαιτέρως από τους τηλεθεατές αυτών των εκπομπών και έλαβε μεγάλη αποδοχή για τον απλό και κατανοητό λόγο της και την μεγάλη της κοινωνική προσφορά, αφού έδωσε απλόχερα για πολύ καιρό γνώση η οποία αφορά σε όλα τα θέματα που αντιμετωπίζει ο σημερινός άνθρωπος.

Επίσης έχει δημιουργήσει ένα πλήρες σεμινάριο σε μορφή DVD, όπου αναλύονται και δίνονται λύσεις με απλές πρακτικές σε θέματα όπως σχέσεις, χρήματα-καριέρα, ψυχική και σωματική υγεία, αυτοπεποίθηση, απαλλαγή από φόβο κλπ.

Σκοπός της δουλειάς αυτής είναι ν’ αφυπνίσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, να δώσει λύσεις στα θέματα που τους απασχολούν,  μα πάνω απ’ όλα να τους επισημάνει ότι όλα όσα επιθυμούμε – μπορούμε και αξίζουμε να τα έχουμε. Φτάνει να γνωρίζουμε τον σωστό τρόπο και να επιμένουμε.

 

Αγαπημένο της ρητό:

«Ψάχνω γι ανθρώπους που έχουν μια απεριόριστη ικανότητα,
να μην ξέρουν τι δεν μπορεί να γίνει» -Henry Ford

Τέλος, πρόθεσή της είναι να παραδειγματίσει και να εμπνεύσει χιλιάδες ανθρώπους να πετύχουν, μιας και η ίδια ξεκίνησε χωρίς ανθρώπινη στήριξη, έχοντας ως μοναδική της ασφάλεια, την Πίστη στον εαυτό της και τον Θεό.

 

 

 

 

Shares
Share This